Béres Porcerő Forte filmtabletta

Ára: 6469 Ft
Egységár: 53,9 Ft/db
Kiszerelés: 120 db
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Nem
Az akció időtartama: 2020.10.01 - 2020.10.30

*A Béres Porcerő FORTE és Béres Porcerő KOMPLEX fi lmtabletta étrend-kiegészítő készítmények, hatóanyagaik közül a C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok megfelelő működéséhez. A Béres Porcerő KOMPLEX fi lmtablettában található cink, foszfor, kalcium, mangán, magnézium, valamint a K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában, míg a kalcium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez.

Gyártja és forgalmazza: Béres Gyógyszergyár Zrt.

1037 Budapest Mikoviny utca 2-4.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!